Mazda CX-3

Un nou SUV compact de la Mazda. Aceasta este informatia oficiala, facuta publica de catre Mazda Europe, care precizeaza ca lansarea va avea loc la Geneva.

Comunicatul de presa mai anunta ca acesta va beneficia de noua linie de design Kodo, mai matura. Ca si, pe de alta parte, de noua generatie a Skyactiv-Vehicle Architecture. Gama de propulsoare include ultima generatie Skyactiv, inclusiv revolutionara versiune SPCCI. Vorbim despre tehnologia Spark Plug Controlled Compression Ignition. Aceasta combina performantele unui propulsor pe benzina cu aprinderea prin compresie, tipica diesel-urilor, oferind un raspuns superior.

CX-3 sau CX-4?

Tinand cont ca niponii au inceput procesul de reinnoire al gamei cu Mazda3, nu putine vocile care sustin ca avem de-a face cu noul CX-3. Cu atat mai mult cu cat actuala editie este pe piata din 2015. Insa, pe de alta parte, amintitul model a avut parte de un facelift anul trecut. Motiv pentru care exista si o alta ipoteza. Conform acesteia, ar putea sa fie un inlocuitor global al actualului CX-4. Acum modelul care are aceleasi dimensiuni cu CX-5, dar o linie tip coupe, se comercializeaza doar pe piata din China.

Ideea din urma este sustinuta de teaser. Care ne indica un model cu acoperis scurt, aducand cu un coupe. Cu linii derivate din modelul Mazda3, pe care-l aveti in imaginea alaturata.

Un nou SUV compact de la Mazda. CX-3 sau CX-4? Mazda3-1024x564Alte noutati Mazda la Geneva

Lista premierelor Mazda este insa mult mai ampla. Asstfel, tot la Geneva vom avea parte de debutul european al MX-5 30th Anniversay Edition. La standul marcii urmeaza sa fie si noile Mazda3 hatchback si sedan. Un model, care, reamintim, inaugureaza noua generatie de produse ale marcii. In fine, si CX-5, best-seller-ul Mazda, este prezent la show cu generatia 2019.

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.