Toyota Land Cruiser 200 va beneficia de o noua actualizare. Nu este o surpriza, pentru ca a beneficiat de un facelift la fiecare patru ani de la momentul aparitiei actualei generatii. De data aceasta modificarile sunt minore. Si aceasta pentru ca deja constructorul nipon lucreaza la o noua generatie. Una care urmeaza sa aiba parte de un concept (model pre-productie) cat de curand. Si care se va comercializa, potrivit informatiilor, incepand cu 2021.

Schimbari minore

Imaginile facute publice in aceste zile ne arata ca update-ul nu va fi unul amplu, precum cel din 2015. Schimbarile vizeaza noua bara de protectie frontala. Aceasta va avea mai multe optiuni decorative, in functie de nivelul de echipare.

Toyota Land Cruiser 200, ultima actualizare Toyota-Land-Cruiser-200-2019

O alta modificare este cea legata de grila radiatorului. In plus, pe aripi apar placute cromate cu denumirea modelului. Iar in zona spate, schimbarile se regasesc tot in zona protectiei, care incorporeaza acum evacuarile trapezoidale.

Toyota Land Cruiser 200, ultima actualizare toyota-land-cruiser-rendering-1

Premiera faceliftului este asteptata in perioada urmatoare. Atunci cand vom afla si pietele pe care versiunea urmeaza sa fie distribuita. Ca si daca vom avea noutati in ceea ce priveste propulsia. Caci despre transmisie se spune ca va exista o noutate. Mai exact, o noua cutie automata.

Noul model, in 2021

In ceea ce priveste noul Land Cruiser, asa cum spuneam, urmeaza sa apara in 2021. Deocamdata informatiile vorbesc despre pastrarea arhitecturii actuale. In schimb, Toyota va renunta la unitatea V8 in favoarea unui twin-turbo V6. In egala masura se vorbeste si despre un tren de rulare hibrid. Despre care ar trebui sa avem detalii in perioada urmatoare.

Presa nipona speculeaza ca un concept Land Cruiser ar trebui sa fie prezentat in octombrie, la Tokio. Acesta ar trebui sa ne ofere primele indicii despre modul in care va arata viitorul model. Apoi, in 2020 ar urma varianta pre-productie, iar spre sfarsitul anului, cea finala. Care ar urma sa fie comercializata ca model 2021 in SUA. Ceea ce inseamna ca acela este anul in care se va vinde cu adevarat la nivel global.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.