Ford Ranger

Ford Ranger domina topul intern al pick-up-urilor si in 2019. Lider de vanzari in 2018, Ranger a inceput anul adjudecandu-si iar prima pozitie.

Ranger a contabilizat 42 de unitati vandute. O valoare care ii asigura un plus de 16,7% comparativ cu prima luna a anului 2018. In plus, demn de remarcat, modelul Ford izbuteste astfel sa detina 35,29% din piata.

Locul secund este ocupat de Nissan Navara. S-au comercializat 20 de bucati, cresterea fata de ianuarie 2018 fiind spectaculoasa: 400%. De altfel, la acest capitol, Navara este lider, urmat de Amarok, care a inregistrat un salt de 175%. Podiumul este completat de Toyota Hilux. Acesta a inregistrat 17 unitati, astfel ca marcheaza un declin de 32%.

Mercedes-Benz Clasa X, asalt la podium

Demna de remarcat este cifra trecuta in contul Clasei X de la Mercedes-Benz. Modelul germanilor a inregistrat 16 unitati vandute (+33%), cu numai o unitate sub valoarea limita pentru o pozitie pe podium. Un rezultat deosebit tinand cont de faptul ca vorbim despre un model Premium.

Statistica APIA are pe locul cinci Volkswagen Amarok, cu 11 unitati. Sub 10 unitati au marcat Mitsubishi L200, cu 7 bucati, respectiv Isuzu D-Max, cu 6.

Citeste ultimile stiri despre Ford Ranger.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.