SUV Mustang electric

SUV Mustang electric. S-a vorbit deja de luni bune despre acest proiect. Iar acum, iata, se demonstreaza ca nu mai este o simpla idee.

Inca din martie, Motor Trend oferea si detalii. Se vorbea despre faptul ca modelul va folosi o platforma cu tractiune spate. Una care a debutat pe conceptul Lincoln Aviator si urmeaza sa fie folosita de noua generatie Explorer.

Acum lucrurile merg mai departe. In ceea ce priveste electrificarea, dar si planurile referitoare la Mustang.

SUV Mustang in 2020

Astfel, oficialii Ford au anuntat deja ca Mustang va beneficia de o versiune hibrida. Au facut-o in vara trecuta si au reconfirmat recent, la Amsterdam. Atunci cand, fara sa ofere o informatie 100% oficiala, au precizat ca orizont de timp anul 2021. Adica simultan cu viitoarea generatie a modelului.

Pentru moment, Ford a inregistrat un nou logo. Dar, in egala masura, au profitat de moment pentru a face acelasi lucru si cu Mach-E. Caradisiac scrie ca este numele de cod pentru primul model electric Mustang. Ramane de vazut acum daca acesta urmeaza sa fie preluat si de versiunea de productie sau va ramane doar un apelativ folosit in interiorul companiei.

In ceea ce priveste acel SUV Mustang, Caradisiac ne ofera cateva date in plus. Faptul ca se va folosi o noua platforma si ca autonomia va ajunge pana la 480 kilometri. Cu siguranta insa, pe masura ce proiectul va evolua, vom avea noi repere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.