KIA Seltos

Seltos va fi numele noului SUV compact de la KIA. Iar acesta urmeaza sa fie folosit pe toate pietele din lume. Programat pentru a fi lansat in aceasta vara, Kia Seltos va aduce un stil sofisticat. In plus, potrivit constructorului, va avea si un caracter puternic, curajos, in segmentul SUV-urilor compacte.

Numele modelului Kia Seltos este inspirat din mitologia greaca si legenda lui ‘Celtos’, fiul lui Hercule. Reprezentand spiritul curajos si asertiv al lui Celtos, initiala ’S’ din numele automobilului sugereaza viteza (speed) si sportivitate. Seltos a fost creat pentru generatia moderna. Modelul se diferentiaza de rivalii sai printr-un design sportiv, sofisticat. De asemenea, beneficiaza de spatiul si capabilitatile unui SUV traditional intr-un pachet compact.

Seltos este numele noului SUV KIA KIA-Seltos-1-1024x646
Seltos se lanseaza la finele lunii

Seltos ofera detalii de design exterior sofisticate, precum capota lunga, aspectul puternic al barei frontale si liniile ascutite ale caroseriei. Linia robusta a plafonului, imbinata cu ramele geamurilor care se ingusteaza catre partea posterioara a automobilului, dar si bara din spate ce cuprinde toba de esapament cu efect metalic, imprima SUV-ului compact un aer subtil de sportivitate.

Destinat cumparatorilor tineri, fani ai tehnologiei, interiorul este caracterizat prin forme cuprinzatoare si detalii foarte tehnice. Echipat cu o gama de tehnologii pentru maximizarea confortului, conectivitatii si usurintei in utilizare, designul indraznet al cabinei dispune de un sistem de infotainment cu touchscreen de 10.25 inch, de ultima generatie si sistemul ambiental Sound Mood Lighting.

Seltos este numele noului SUV KIA KIA-Seltos-2-1024x646

Kia Motors isi extinde gama de SUV-uri pentru a satisface nevoile clientilor de pe toate pietele, noul model oferind pentru prima data in segmentul SUV-urilor compacte multe dintre atuurile cu care s-au obisnuit clientii Kia – in ceea ce priveste designul, calitatea si tehnologia. Kia Seltos va fi dezvaluit spre sfarsitul acestei luni, comercializarea sa in Coreea de Sud si in alte regiuni urmand sa inceapa in a doua jumatate a anului 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.