ID Buggy

Volkswagen ID Buggy este conceptul dedicat aventurierilor cu grija fata de mediu. Lansat la Salonul de la Geneva, modelul este unul electric si propune o putere de 204 CP.

Evident, ID Buggy se bazeaza pe platforma MEB a Grupului Volkswagen. Interesant este faptul ca oficialii acestuia au profitat de moment sa anunte ca sunt dispusi sa o cedeze si altor constructori. Si, tinand cont de versatilitatea sa, probabil ca vor aparea si destule cereri in acest sens.

Modelul are dimensiuni generoase: 4.063 x 1.890 x 1.463 mm, si un ampatament de 2.650 mm. Modelul nu are portiere si plafon, oferind o conexiune perfecta cu mediul inconjurator. Pentru un plus de impact, tehnologia LED este folosita pentru faruri, semnalizatoare si logo-ul marcii, pozitionat central. Ca si in cazul stopurilor tridimensionale.

Salonul Auto de la Geneva 2019: Volkswagen ID Buggy, aventura electrica cu 204 CP ID-Buggy-1-1024x655Volkswagen ID Buggy, pregatit pentru off-road

ID Buggy este echipat cu pneuri de off-road cu jante de 18 inch, iar garda la sol este ofertanta: 240 de milimetri. Modelul beneficiaza de tractiune spate si are un motor de 150 kW (204 CP) si 310 Nm. Transmisia este cu o singura treapta.

ID Buggy ajunge la 100 km/h in 7.2 secunde si atinge o viteza maxima de 160 km/h. Cei care isi doresc tractiune integrala, pot opta pentru un motor suplimentar pe axul fata.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.