Salonul Auto de la Geneva confirma informatia ca Stelvio va avea un frate mai mic. Si da, conceptul care prefigureaza modelul de serie este pe platforma lui Renegade.

Salonul Auto de la Geneva 2019: Alfa Romeo se tine de cuvant. A aparut Tonale! Alfa-Romeo-Tonale-1-1024x540Conceptul este definit de grila Scudetto si are elemente de la modele deja cunoscute ale marcii. Va dam si cateva repere. Blocurile optice amintind de 159 si Brera, ori tusele preluate de la Stelvio. Si numele a fost ales la fel ca in cazul SUV-ului amintit. Este tot al unei trecatori din Alpi.

Tonale, premiera pentru Alfa Romeo

Tonale va sta la baza primului plug-in hybrid din istoria marcii. Se stie pentru moment doar ca motorul electric va fi pozitionat pe puntea spate. Alte detalii vom afla, probabil, atunci cand versiunea de serie va fi aproape de lansare. Italienii ne promit insa performante deosebite si un model care sa ofere placerea de a conduce.

Salonul Auto de la Geneva 2019: Alfa Romeo se tine de cuvant. A aparut Tonale! Alfa-Romeo-Tonale-8-1024x576De altfel, interiorul este orientat catre sofer. Masina va beneficia de un instrumentar de bord digital si ecran touchscreen de 10.25 inch. Pentru sistemul de infotainment, peninsularii ne promit suprize. Mai precis optiuni suplimentare.

Una, botezata Alfista, va oferi informatii despre brand. Dar nu numai, ci si despre evenimentele cluburilor Alfa Romeo. Cealalta, Paddock, ofera accesul la magazinul online Alfa Romeo. Si permite, in egala masura, vizualizarea si achizitionarea de produse.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.