Renault a decis sa aduca imbunatatiri celui mai mare SUV din gama sa, Koleos. Stilistic, upgrade-ul este minor, insa acesta este completat de doua propulsoare diesel si pachet de echipamente mai generos. Livrarile lui Koleos faceift vor demara in luna octombrie. Pana atunci, Renault va anunta preturile, termenul anuntat fiind luna iulie.

Estetic, Koleos se prezinta in fata publicului cu o grila frontala restilizata. In plus, au fost adaugate protectii cu design nou, elemente cromate pentru spoiler si jante in doua nuante. Iar clientii vor putea opta si pentru o noua varianta cromatica pentru caroserie, Vintage Red.

Renault face update pentru cel mai mare SUV al sau Renault-Koleos-1-1024x820Interiorul beneficiaza de materiale superioare, scaune confortabile si bancheta spate inclinata in doua trepte. Sistemul de infotainment a primit un upgrade, in timp ce Apple CarPlay este afisat acum pe intreg ecranul.

Renault propune gama noua de propulsoare

Spuneam ca noutati sunt si la nivelul propulsoarelor. Unitatea 1.7 cu 150 CP la 3.500 rpm si 340 Nm de la 1.750 rpm va echipa versiunea de baza. Motorul este cuplat la o transmisie CVT X-Tronic. Performantele anuntate sunt: 0-100 km/h in 11,8 secunde, 190 km/h viteza maxima si consum mediu mixt de 5.4 litri/100 de kilometri.

Varful de gama este echipat cu un 2.0 litri care propune acum 190 CP la 3.500 rpm. Ceea ce inseamna un plus de 15 CP raportat la vechea versiune. Motorul are un cuplu de 380 Nm la 1.750 rpm, resursele sale sunt puse in valoare tot de cutia X-Tronic. Modelul beneficiaza si de sistem de tractiune integrala. In aceasta versiune, Koleos ajunge de la 0 la 100 km/h in 10,1 secunde. Viteza maxima pe care o atinge este 198 km/h.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.