La finalul acestei saptamani, cele mai bune echipaje de off road si rally raid din Romania si Italia vor lua startul intr-un eveniment istoric pentru competitiile 4×4 din tara noastra, ArcFest, care se va desfasura intre 12 si 15 iulie la Orastie.

Este pentru prima data cand off road-ul si rally raid-ul vor avea parte de o etapa comuna, la care se vor adauga alte evenimente conexe precum o cupa de enduro, una de ATV, un concurs de biciclete, concerte, dar si zone de expozanţi şi vendori.

In total, pe lista de inscrieri sunt un total de 100 de echipaje, dintre care aproximativ 70 la off road si 30 la rally raid, anunta Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS), prin intermediul unui comunicat de presa.

La eveniment va fi prezent si ambasadorul Turkmenistanului, Excelenta Sa Shohrat Jumayev. De altfel, in cursul saptamanii trecute, o delegatie a FRAS a fost prezenta la Ambasada Turkmenistanului in Romania pentru a gasi o viitoare colaborare cu Turkmen Desert Race (www.turkmendesertrace.com), una dintre cele mai puternice etape de aventura din Asia.

Record de inscrieri la ArcFest arcfest

“Cu siguranta, asistam la un moment important pentru motorsportul de la noi, mai ales pentru off road si rally raid. in weekend, la ArcFest, vom asista la un adevarat festival al aventurii, iar acest interes ne onoreaza, mai ales ca ne dorim ca, pe viitor, Romania sa fie un punct de referinta pentru calendarele internationale”, a declarat Mihai Leonte, presedintele Comisiei de Rally Raid din cadrul FRAS.

Participantii sunt asteptati in acest weekend in zona dedicata ArcFest la Orastie, langa Arsenal Park, pentru a asista la cele trei zile de competititie, accesul fiind gratuit pentru public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.