RAV4 va beneficia si de o versiune plug-in hybrid (PHEV). Prezentarea oficiala a acestei versiuni este programata pentru 20 noiembrie.

Dupa cum stiti, noul Toyota RAV4 a fost lansat in primavara anului trecut. Cateva luni mai tarziu constructorul a decis sa renunte la versiunea diesel. Care urmeaza sa fie acum inlocuita, in ton cu tendintele, cu varianta despre care vorbim, plug-in hybrid.

Specificatiile tehnice urmeaza sa fie anuntate

Constructorul nu a anuntat detalii privind specificatiile tehnice ale sistemului PHEV. Si nici despre autonomia in regim full-electric. Precizeaza insa ca urmeaza sa devina o referinta pentru istoria modelului din punctul de vedere al puterii.

Acest lucru inseamna ca ar trebui sa aiba peste 222 de CP. Aceasta este valoarea pe care o ofera actualmente RAV4 Hybrid. Un model care utilizeaza un motor pe benzina Dynamic Force 2.5 cu 4 cilindri de 2.5 litri. Acestea permite o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 8,1 secunde.

O prima imagine 

Prezentarea oficiala a acestui model este programata pe 20 noiembrie, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. De altfel, si aceste informatii, precum si o prima imagine cu versiunea plug-in hybrid, au fost prezentate de site-ul de presa dedicat SUA.

Imaginea ne arata ca modelul urmeaza sa fie identificat prin intermediul culorii speciale. Aceasta este botezata Supersonic Red. Si are cateva modificari estetice minore la partea frontala, in special la forma LED-urilor si la coloristica grilei.

Astfel, RAV4 devine al doilea model Toyota disponibil cu versiune plug-in hybrid. Celalalt este Toyota Prius Plug-In. Pentru moment se stie doar faptul ca modelul urmeaza sa fie comercializat pe piata nord-americana. Acolo unde va figura in gama 2021, ceea ce inseamna ca urmeaza sa fie comercializat in partea a doua a anului viitor. Despre Europa, nu sunt deocamdata informatii. Insa este foarte probabil sa fie adus, asa cum s-a intamplat si in cazul variantei hibrid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.