Ranger Raptor, pick-up-ul de performanta al celor de la Ford, isi face debutul in Romania. Si o face cu stil, fiind protagonist la editia 2019 a Red Bull Romaniacs.

Mai exacti, modelul pick-up isi demonstreaza forta. El sustine o rampa pe care concurentii celui mai dur raliu hard enduro din lume evolueaza in ziua inaugurala. Deja i-a „suportat” in timpul calificarilor derulate in aceasta dimineata. Si o va face, de la ora 17, in direct si la ProX, cu prilejul Prologului.

Ranger Raptor, protagonist la Red Bull Romaniacs WhatsApp-Image-2019-07-30-at-15.00.52-2
Raptor, sosire mult-asteptata

Cu Ranger, Ford Raptor vine in sfarsit si in Europa. Magia sa nu mai este de-acum apanajul exclusiv al Americii. A fost nevoie de un deceniu, dar dorinta clientilor de a simti si pe alte meridiane spiritul sau a devenit realitate. Caci Ford Ranger Raptor ofera si pe alte meridiane esenta unui F-150 Raptor. Spiritul unui Baja racer street-legal, dar cu o silueta adaptata.

Noul Ford Ranger imbina capacitatea off-road cu ADN-ul performantei Ford, trecuta prin Ford GT si Focus RS. O versiune bi-turbo, special conceputa si proiectata cu precizie, a motorului Ford EcoBlue de 2,0 litri, pe motorina, a fost asociata unei noi cutii de viteze automate, cu 10 trepte, si cu schimbator de viteze cu pedale. Rezultatul: o experienta de condus inegalabila. Iar anvelopele de teren, fabricate special pentru off-road, te ajuta sa domini toate tipurile de teren, de la dune de nisip si noroi gros, pâna la trecerea rapida a raurilor si a drumurilor abrupte de munte.

O gama de tehnologii avansate si sisteme inteligente ofera o experienta de condus unica. Iar cu simpla apasare a unui buton poti activa noul Sistem de gestionare a terenului. Exista sase moduri diferite, fiecare optimizand capacitatile grozave ale vehiculului pentru un anumit teren: modul „Normal”, modul „Sport”, modul „Iarba, pietris si zapada”, modul „Noroi si nisip” si modul „Stanca”. Pentru o experienta off-road feroce, selectezi modul unic „Baja” .

Cum s-a comportat modelul in timpul testelor din Maroc, puteti afla aici. Aceasta pana ce vom reusi sa va oferim si impresiile noastre, insotite de imagini foto/video, atunci cand vom reusi sa-l punem la treaba.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.