Printul Harry a fost invitat sa vada noul Defender. Mult-asteptatul model Land Rover este in faza testelor finale si urmeaza sa fie lansat in acest an.

De ce Printul Harry? Nimic mai simplu. Mai sunt 365 de zile pana la cea de-a cincea editie a Invictus Games. Iar Printul, Duce de Sussex, este fondatorul si patronul acestor intreceri. Unele dedicate persoanelor accidentate, ranite sau bolnave ca urmare a participarii la actiuni in serviciul militar (veterani sau nu). Iar noul Defender, ati aflat deja, propune si sistemul Land Rover Mobility. Cel care iti permite sa deschizi si sa inchizi masina apasand un buton.

Nici Printul Harry n-a fost norocos pana la capat

Land Rover a pastrat insa discretia. Mai cu seama ca imaginea ilustrand momentul a fost promovata. Motiv pentru care nici el nu a avut parte de toate detaliile noului Defender. Ci de o versiune camuflata.

Anul viitor insa, atunci cand se va derula, in Olanda, a cincea editie a Invictus Games, lucrurile vor sta altfel. Deja lansata, masina va reprezenta compania care este partener al evenimentului. Si, potrivit comunicatului oficial, participantii la Invictus Games se vor numara intre primii care vor conduce masina in Jaguar Land Rover Driving Challenge, pentru primele medalii ale Jocurilor Invictus.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.