Pick-up Tesla. Ideea nu mai este o noutate. De altfel, v-am si vorbit despre acest proiect al lui Elon Musk. Acum avem si detalii despre pret. Sub 50.000 de dolari in versiunea de start.

Musk spune ca vor exista si versiuni mai scumpe pentru modelul care este asteptat in urmatoarea perioada. Caci teaser-ul a fost deja publicat. Impreuna cu informatia ca modelul va beneficia de 6 locuri si autonomie de pana la 800 kilometri.

Sigur, Musk spune ca „trebuie sa poti sa cumperi un pick-up cu performante bune pentru 49.000 de dolari sau mai putin”. Insa, pe de alta parte, exceptand Model 3, produsele Tesla sunt mai scumpe. Si-atunci?  Se pune intrebarea cum vor reusi. Sau daca nu este vorba exclusiv de marketing. Plus incercarea de a depasi, la acest capitol rivalul Rivian R1T.

Pick-up cu design complet diferit

Ramane sa ne lamurim in perioada urmatoare asupra acestui subiect. Pana atunci sa spunem ca Musk si-a dorit sa faca precizari si in ceea ce priveste designul. „O sa fie, din acest punct de vedere, complet diferit de pick-up-urile din ultimii 20-40 de ani”, spune boss-ul Tesla.

Daca o sa fie sau nu asa, ramane de vazut. Dupa cum, o sa ne lamurim in ce masura modelul propus de Tesla o sa fie o referinta in ceea ce priveste calitatile tehnice. Asa cum a promis oficialul companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.