pick-up jeep

Pick-up Jeep? Cu siguranta acum va ganditi la Gladiator. Chiar si in varianta custom, dupa ce v-am prezentat variantele de la Jeep Easter Safari. Iata insa ca exista si alte propuneri. Iar una are la baza un Jeep J10 cu o propulsie „bomba”.

Da, pentru ca acest exemplar, dincolo de imaginea care arata clar calitatile off-road, propune o surpriza si sub capota. Este vorba despre un propulsor V10 de 8.3 litri preluat de la Dodge Viper.

Pick-up Jeep realizat de tuneri din Las Vegas

Proiectul a fost realizat in comun de doua ateliere specializate in tuning din Las Vegas. Este vorba despre Nefarious Kustoms si Hodson Motorsports. Au luat un exemplar din 1983 si l-au echipat cu tot ceea ce trebuie pentru a se descurca in desertul Nevada. Pentru propulsor au apelat la o versiune preparata de VooDoo Racing Innovations care ofera 510 CP. Si care suna senzational!

 

Proiectul a mai primit o transmisie automata cu 4 rapoarte, 48RE, cutie de transfer NP273, punte fata Ford HP Dana 60, punte spate Ford Sterling 10.25 si reductor Yukon 4.56. Astfel ca se poate catara fara probleme si pe cei mai duri bolovani. Rotile HD sunt „incaltate” cu anvelope Nitto Mud Grapplers de 37 de inch, iar suspensia a primit un upgrade pentru a face fata oricarei situatii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.