Jimny, in noua sa versiune, este pe placul tunerilor. Ultimul exemplu ni l-a oferit Deta 4×4, care a pregatit un pachet special. In fapt, este un omagiu adus masinii cu care fondatorul tunerului a concurat in Dakar.

Povestea suna asa. In 1980, Josef Loder, alaturi de doi prieteni, a infiintat compania Delta 4×4, specializata in dezvoltarea de accesorii pentru masinile de off-road. Apoi, in 1982, Loder s-a inscris cu un Suzuki LJ80 la Paris-Dakar. A izbutit sa termine intrecerea, iar masina este functionala si astazi.

Suzuki Jimny cu „haine” noi

Acum, asa cum spuneam, Delta 4×4 a luat noul Jimny si l-a preparat. Garda la sol a fost sporita cu 50 de milimetri, dar tunerul anunta ca, folosind flanse distantiere, se mai pot obtine 30 de milimetri. In plus, masina a primit jante forjate de 16 inch, anvelope speciale de off-road.

Delta 4×4 a folosit o grafica similara cu aceea a masinii din 1982. In plus, l-a dotat cu un proiector auxiliar, pe care l-a montat in zona inferioara a montantului fata. Iar pentru cei care doresc ofera si bull bar sau troliu. Pachetul in varianta maxima costa 8.500 de euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.