Noul Defender se apropie de momentul lansarii. Si informatiile incep sa apara. Ca sunt „scapate” fara voie sau nu, conteaza mai putin.

Land Rover va oferi trei versiuni caroserie, 90, 110 si 130. Si numarul de locuri variaza de la 5 la 7. Insa momentul lansarii acestora urmeaza sa fie diferit, dupa cum vedeti din acest slide de prezentare. In plus, acesta ne ofera si dimensiunile fiecarei variante.

Noul Defender, gama de motorizari a "scapat" pe internet noul-Defender
Versiunile de motorizare ale noului Defender

Sunt cunoscute si versiunile de motorizare pentru noul Defender, gratie unui document aparut pe un forum oficial dedicat modelului. Marca britanica face apel la doua arhitecturi diferite.

Prima dintre acestea este un diesel 2.0 cu 4 cilindri in linie. Vor exista doua versiuni de putere, D200 si D240, cifra reprezentand numarul de cai putere. Exista si varianta D300, cu un 3.0 cu sase cilindri in linie.

Cei care-si doresc motoare pe benzina au la dispozitie in zona de „jos” un 2.0 cu patru cilindri si 300 CP. Aceeasi versiune sta si la baza unei versiuni PHEV, care propune 404 CP (numele este P400). In fine, ultima propunere este un 3.0 cu sase cilindri in linie care ofera 400 CP. Toate motorizarile sunt asociate exclusiv cu transmisie automata si tractiune integrala.

Cinci finisari pentru noua generatie

Prezentarea noului Defender ne dezvaluie si faptul ca marea majoritate a modelelor comercializate vor avea jante de 20 de inch. In egala masura se stie ca vor exista cinci variante de finisare, Standard, S, SE, HSE si X.

Noul Defender, gama de motorizari a "scapat" pe internet noul-Defender-2

Intre dotari regasim scaunele reglate electric, ecrane tactile, dupa cum v-am informat deja. Ca si mai multe variante de sisteme audio si pachete menite sa ofere masinii versatilitatea dorita on si off-road.

In ceea ce priveste modul cum arata, dupa ce am vazut acea informatie legata de LEGO, acum exista o noua imagine. Care a aparut pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.