Detaliile despre aceasta nu sunt suficiente in momentul de fata, dar X-Class 6×6 de la Carlex arata ca o bestie.
Carlex Design este foarte familiarizat cu tuningul Mercedes-Benz X-Class, creand versiuni luxoase si robuste ale noului pick-up al marcii germane. Urmatorul proiect al acestorai este mult mai indraznet, totusi, pentru ca echipa creeaza un pick-up personalizat cu 6 roti, cu o bena extinsa si cu niste overfendere ce ies in evidenta. Aceasta poarta numele de X-Class Exy 6×6 Concept.

Masina este mai mult decat o clasa X cu o pereche suplimentara de roti, desi doar acest lucru ar face masina suficient de atragatoare. Carlex ofera o grila frontala revizuita, cu prize uriase de aer in colturi si cu un troliu in centru. Capota revizuita detine acum o gura de aer, si exista si acele overfendere cu nituri expuse, care arata ca o jacheta punk din anii 1980. Un LED Bar domina acoperisul in timp ce pragurile laterale fac si mai usor accesul in pickup-ul inaltat.

Mercedes X-Class 6X6 de la Carlex va fi un monstru off-road mercedes-benz-x-class-6x6-by-carlex-designMercedes X-Class 6X6 de la Carlex va fi un monstru off-road accesorii-mercedes-x-classCele mai mari schimbari sunt in spate, totusi. Carlex face loc pentru un ax suplimentar si doteaza camionul cu anvelope agresive de off road acoperite de masivele overfendere. Un X masiv domina hayonul si exista o noua bara de protectie cu gurile de evacuare integrate in ele.

Din nefericire, Carlex Design nu ofera multe detalii despre aceasta masina, dincolo de faptul ca este acum in constructie. Gura de aer indica posibilitatea de a avea o putere suplimentara. In prezent, motorul de varf al clasei X este un turbodiesel 3.0 litri V6 ce dispune de 190 de cai putere si un cuplu de 550 nm, care trece printr-o cutie automata cu sapte trepte.

Mercedes X-Class 6X6 de la Carlex va fi un monstru off-road mercedes-benz-x-class-6x6-by-carlex-design-2Transformarea X-Class intr-un 6×6 veritabil va fi o sarcina destul de grea pentru Carlex. Va necesita un alt diferential si arbore pentru a actiona rotile. O noua cutie de transfer va fi necesara, de asemenea, pentru a permite conducatorilor sa aleaga unde sa trimita cuplul. Abia asteptam sa vedem ce va face Carlex.

Mercedes X-Class 6X6 de la Carlex va fi un monstru off-road mercedes-benz-x-class-6x6-by-carlex-design-3Sursa: Motor1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.