M-Byte, modelul SUV anuntat de chinezii de la Byton, se pregateste de lansare. Deja oficialii brandului au inceput sa ofere imagini care sa starneasca interesul vizitatorilor Salonului de la Frankfurt.

Byton este un brand dedicat masinilor electrice infiintat de Future Mobility (FMC). Acesta beneficiaza de o finantare de 500 de milioane de dolari. Intentia chinezilor este de a ataca in forta piata europeana. Insa, din 2020, SUV-ul M-Byte, care urmeaza sa fie prezentat in Germania, urmand sa fie comercializat mai intai pe piata lor.

M-Byte, SUV-ul electric din China, se pregateste de lansare M-Byte-interior-1-1024x576
M-Byte, 270 CP si 400 km autonomie

Informatiile tehnice furnizate pana acum vorbesc despre o propulsie electrica menita sa ofere 270 CP. Bateria este de 71 kWh. Planurile sunt insa de a dezvolta si o versiune mai performanta. Aceasta ar urma sa beneficieze de tractiune integrala. In cazul sau puterea va ajunge la 470 CP, in timp ce gratie unei baterii mai puternice, autonomia va tinde catre 500 km.

Byton a oferit si primele imagini cu interiorul. Unul futurist, cu un display urias. Dimensiunea acestuia ajunge la 48 de inch. Interesant este si faptul ca marea majoritate a comenzilor sunt digitale.

M-Byte, SUV-ul electric din China, se pregateste de lansare M-Byte-interior-2-1024x576

Chinezii au anuntat si un pret de pornire pentru modelul lor. Acesta ar urma sa fie comercializat pentru 39.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.