Liderul SUV in SUA incepand cu 2016 era Honda. Ne referim la ierarhia realizata de catre U.S. News & World Report. Una realizata pe baza evaluarii a 35 de producatori auto și recunosc excelenta in intreaga industrie de automobile, SUV-uri, camioane și automobile de lux. Ei bine, acum Honda a fost detronata. Cea mai buna marca SUV a anului 2020 este Kia Motors America.

Kia ofera un automobil pentru fiecare stil de viata, avand o gama de SUV-uri și crossovere ce ofera o calitate superioara, design, performanta și spirit practic”, spune Michael Cole, președinte al Kia Motors America. „A caștiga premiul „Cea mai buna marca auto” in segmentul extrem de competitiv al SUV-urilor este o onoare și o dovada a angajamentului Kia de a oferi automobile exceptionale care sa atraga cumparatorul de astazi.”

O gama completa

„Investitia pe care Kia o face in toate SUV-urile sale este rasplatita cu o gama completa de modele de prima clasa”, spune Jamie Page Deaton, editor executiv al U.S. News Best Cars. „Indiferent ce tip de SUV cauti, Kia are unul care se va potrivi perfect nevoilor tale.”

In cazul in care consumatorii cauta un stil atragator și utilitatea regasita la modelul Niro hybrid, capacitatile unui crossover și tehnologia avansata a modelului Sportage, rularea rafinata a SUV-ului Sorento sau luxul robust al modelului Telluride, cei care descopera Kia vor fi impresionati de gama de clasa mondiala a marcii.

Pentru a desemna caștigatorii premiilor „Cea mai buna marca a anului 2020”, publicatia U.S. News & World Report a inregistrat o medie a punctajului general obtinut de produsele eligibile ale unei marci. Punctajele generale sunt obtinute direct din clasamentele U.S. News Best Cars, care se bazeaza pe punctajele de siguranta, fiabilitate și opiniile furnizate de presa auto.

Asadar, liderul SUV este acum KIA. Sa precizam ca la alte sectiuni succesul le-a revenit celor de la Mazda (general), Ram (pick up) si Porsche (lux).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.