Lamborghini Urus

Lamborghini Urus a fost desemnat Masina Anului 2019 de catre Robb Report. Este pentru a treia oara consecutiv cand Lamborghini primeste premiul. Urus, primul super SUV din lume, a fost catalogat astfel de catre unul dintre jurati: „are personalitati multiple si le iubesc pe toate”.

Lamborghini Urus a fost desemnat Masina Anului 2019 de catre Robb Report Lamborghini-Urus-1024x682In aceasta editie Robb Report Car of the Year, concursul s-a desfasurat pe ambele coaste ale Americii. In California si Florida, noua grupuri, fiecare avand in medie 20 de jurati, au condus 10 masini pentru a-si alege favorita. Toate automobilele au fost alese dintre cele mai performante exponente ale industriei automobilelor de lux.

„Castigatorul Robb Report Car of the Year 2019 reprezinta dovada ca renasterea este posibila In domeniul auto. Iar aceasta a inceput in Italia – mai exact, in Sant’Agata Bolognese”, a declarat Robb Report.

„Acest taur furios este unic printre modelele Lamborghini. El dispune de sase moduri de condus (inclusiv pentru zapada si nisip), dar a mostenit si aerodinamica de la Huracán Performante. In plus, beneficiaza si de toate elementele specifice care asigura manevrabilitatea de la Aventador S.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.