Lambo Sterrato, modelul off-road prezentat recent ca un concept, se pregateste sa intre in productia de serie! Si, destul de repede, termenul anuntat fiind 2021.

Colegii de la Automobile Mag, care au avut deja un contact cu modelul, l-au contactat pe directorul tehnic al lui Lamborghini, Maurizio Reggiani. Iar acesta le-a precizat ca acest Huracan cu veleitati off-road se va produce. Mai mult, au fost luate in calcul si costurile, iar oficialii companiei si-au facut temele.

Bugetul pentru Lambo Sterrato gandit temeinic  

Astfel, exista doua modalitati prin care Lamborgini isi propune sa faca profit. Mai intai, elementele bodykit-ului urmeaza sa fie realizate cu imprimante 3D dintr-un nou material sintetic. Unul care, impreuna cu tehnologia, urmeaza sa stea ulterior si la baza altor automobile.

O a doua directie este aceea legata de faptul ca Sterrato este doar una dintre declinarile gandite pentru Huracan. Se vorbeste deja si despre alte derivate. Astfel, Super Trofeo Omologato ar urma sa apara chiar anul viitor, iar dupa varianta off-road ar urma una hibrida, in 2022, si una „hardcore”, Superveloce, in 2023!

Serie limitata si pret de 240.000 de euro

Altfel, oficialul Lamborgini a precizat ca in calcul este luata o limitare a productiei lui Sterrato la 500-1000 de exemplare. Costul unui astfel de automobil, 240.000 de euro. Deloc mare pentru un astfel de model.

Reamintim, vorbim despre un automobil cu propulsorul 5.2 V10 de 640 CP si cuplu maxim de 600 Nm. Unul cu o garda la sol marita, tractiune si directie integrale, suspensii si anvelope de 20 inch concepute special pentru off-road.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.