Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ar dezvolta un model high-performance off-road Jeep Gladiator „Hercules” pentru a concura cu Ford Raptor.

Potrivit informatiilor publicate de Jeep Gladiator Forum, vehiculul ar fi in prezent evaluat pentru observa daca e viabil pentru piata, astfel ca inca n-a primit green light-ul pentru a fi produs. In consecinta, nu a existat inca niciun fel de contract cu furnizorii, iar prototipurile sunt construite ca optiuni de testare.

Declaratiile publice facute de oficialii Fiat Chrysler Automobiles (FCA) sugereaza, insa, ca modelul va fi produs. Mark Allen, seful de design al Jeep, a facut referire la un viitor Jeep de mare viteza off-road, intr-un interviu acordat la Salonul Auto de la Los Angele.

Intre timp, sursa citata si-a imaginat cum ar putea arata un Gladiator Hercules de inalta performanta, cu rotile standard Gladiator Mopar ‘invelite’ in anvelope mai mari, skid plate Mopar, grila neagra Mopar un kit de ridicare, bumpere frontale din otel, rock rails si dispozitive de ventilatie mai mari.

Acest vehicul ar putea rivaliza direct cu Ford Raptor, el insusi o versiune high-performance a modelului de baza F-150. La randul lor, americanii de la Ford vor lansa pe piata in curand un rival pentru Jeep, cu viitorul Bronco 4×4. Pe masura ce Raptor a devenit un model halo pentru Ford, asa ar putea fi Hercules pentru Jeep.

Sursa foto: Jeep Gladiator Forum

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.