• Jeep Adventure este deschisa acum la MotorVillage Champs-Elysées Paris
  • Expozitia exclusivista din inima Parisului este dedicata celor mai recente produse Jeep
  • De la modelul original Willy pana la cele mai recente modele Jeep, evolutia si valorile brandului vor fi prezentate in toate cele cinci etaje ale MotorVillage
  • Evenimentul va cuprinde premiile franceze ale noului Jeep Wrangler, noul Jeep Cherokee si noul Jeep Grand Cherokee Trackhawk

O noua expozitie dedicata exclusiv gamei Jeep a fost deschisa in inima Parisului.
Jeep Adventure, care povesteste istoria si evolutia marcii SUV la nivel mondial si prezinta cea mai recenta gama de produse, va ocupa toate cele cinci etaje ale MotorVillage Champs-Elysées pana la mijlocul verii. Este prima data cand intregul complex MotorVillage a fost dat in intregime marcii Jeep.

Printre stelele show-ului va fi noul Jeep Wrangler – cea de-a patra generatie a celui mai iconic jeep de toate – noul Jeep Cherokee, SUV-ul cel mai capabil, de dimensiuni medii, care a facut istorie in categoria sa si Jeep Grand Cherokee Trackhawk , cel mai puternic Jeep SUV vreodata. Toate cele trei modele sunt expuse in Franta pentru prima data, la doar doua luni dupa ce au debutat la Geneva International Motor Show.

Dar vizitatorii showroom-ului de la Paris, situat la capatul Champs-Elysées, vor avea ocazia sa se apropie de intreaga gama Jeep in timp ce afla mai multe despre modul in care marca americana si-a castigat statutul legendar.

Parterul expozitiei prezinta cele mai recente modele Jeep si are o tematica de surfing inspirata de parteneriatul brandului cu World Wide Lane (WSL).

Noul Wrangler Rubicon cu 4 usi este expus intr-un mediu de surfing si arata uimitor in culoarea galben stralucitoare, cu usile scoase pentru a adauga atractia sa unica. Modelul va juca in curand un rol proeminent la Camp Jeep, adunarea anuala pentru entuziastii off-road, care va avea loc in Austria in perioada 13-15 iulie.

De asemenea, la parter va fi noul Cherokee, SUV-ul de dimensiuni medii, care isi face debutul francez la Paris inainte de a ajunge la dealer-urile Jeep din Europa in cursul acestui an. Dispunand de un exterior in culoarea granit cristal, modelul Cherokee este prezentat intr-o ipostura de „afaceri in oras” care se potriveste perfect cu caracterul sau premium.
La capatul opus este noul Jeep Compass Trailhawk, cel mai aventuros trim din gama Compass, care este prezentat pe fundalul unui drum in afara orasului.

La etajul 1, noul Jeep Compass este afisat pe un fundal urban care va oferi vizitatorilor sansa de a aprecia mai bine designul sau contemporan si modern.

Jeep lanseaza expozitia exclusiva Jeep Adventure la MotorVillage Champs-Elysées Paris photo-expo-noel-motorvillage-paris-2017-1-017Intre timp, Etajul -1 dezvaluie Renegade – recent imbunatatit cu interioare si infotainment actualizat intr-un cadru montan care arata exact de ce ultimul model special pentru piata franceza a fost numit „Aspen”.

Jeep lanseaza expozitia exclusiva Jeep Adventure la MotorVillage Champs-Elysées Paris 07590785-photo-jeep-renegade-et-cherokee-rendez-vous-au-motorvillage

Si fanii inraiti ai marcii se vor bucura de Etajul 2, care este dedicat in intregime Willys – primul Jeep si modelul ce a dat nastere legendei Jeep.

Jeep lanseaza expozitia exclusiva Jeep Adventure la MotorVillage Champs-Elysées Paris ManlyThings_MotorVillagePentru a sublinia parteneriatul recent incheiat intre Liga Nationala de Baschet (LNB) si marca Jeep, doua modele oficiale Jeep ELITE – Renegade si Compass – numite dupa campionatul de baschet masculin francez, sunt afisate intr-un mediu sportiv.

In cele din urma, in interiorul tubului de pe Etajul -2, noul model Wrangler Sahara cu 2 usi este afisat abordand un traseu extrem de off-road, iar langa el, sub luminile orasului, noul Grand Cherokee Trackhawk – cel mai puternic Jeep SUV-ul – prezinta pozitia sa impunatoare, care ascunde motorul V-8 comprimat de 6,2 litri, cu o putere de 700 cp la 6000 rpm si un cuplu de 868 Nm la 4800 rpm si franele Brembo special create.

Jeep lanseaza expozitia exclusiva Jeep Adventure la MotorVillage Champs-Elysées Paris New_Jeep1

Jeep Adventure isi propune sa extinda popularitatea intregi game de SUV-uri Jeep. Alte modele Jeep se vor afla de asemenea in centrul atentiei in timpul expozitiei, inclusiv modelele editiei limitate Brooklyn (exclusiv pe piata franceza) si Wrangler JK.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.