Mai multe imagini si informatii cu/despre viitorul Jeep Gladiator au aparut in spatiul online.

Versiunea pick-ul a modelului Wrangler urmeaza sa fie prezentata oficial la Salonul Auto de la Los Angeles, programat in perioada 1-9 decembrie.

Insa pe forumul Jeep au fost prezentate mai multe imagini cu noul pickup. Si nu doar atat, imaginile fiind insotite si de detalii despre modelul ce va purta denumirea de Gladiator.

Analizand imaginile observam ca Jeep Gladiator pare identic cu Wrangler, cu o grila clasica Jeep cu 7 sloturi, faruri rotunde si un profil impunator. Insa in spate discutam despre un vehicul complet schimbat.

Jeep Gladiator - primele imagini si informatii jeep-gladiator-rosu-lateralJeep Gladiator - primele imagini si informatii jeep-gladiator-rosu-spatePentru inceput, ampatamentul este mai lung decat cel de pe Wrangler Unlimited cu cinci usi. Zona cargo are, de asemenea, o pereche de lampi ce se deosebesc de cele standard Wrangler. In cele din urma, numele Jeep este scris cu indrazneala pe hayon.

Trecem la caracteristici, unde Gladiator va primi axele Dana 44 cu bare deconectate pentru o articulatie sporita a suspensiei. De asemenea, beneficiaza de un diferential limitat de alunecare si e echipat cu pneuri de 33 de inchi, pentru mersul off-road.

Capacitatea de incarcare este de pana la 762 de mm si are o incarcatura utila de aproximativ 725 de kilograme.

Avem informatii si despre motorizari, care sunt aceleasi de pe Wrangler, una GPL si una diesel. Turbodiesel-ul este o unitate de 3.0 litri, in timp ce versiunea pe gaz dispune de un motor de 3.6 litri V6. Ultima varianta va fi disponibila cu o transmisie automata cu 8 rapoarte sau manuala cu 6 trepte.

Jeep Gladiator - primele imagini si informatii jeep-gladiator-fataJeep Gladiator - primele imagini si informatii jeep-gladiator-spate-1

Sursa: Jeep forum

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.