Jeep Easter Safari a implinit 42 de ani. Editia din acest an a evenimentului de la Moab (Utah), care se va incheia duminica, este paradisul fanilor pick-up-ului Jeep Gladiator. Fanii modelului abia lansat au parte de sase concepte realizate impreuna cu Mopar.

„The Moab Easter Jeep Safari este locul perfect pentru a primi feedback de la cei mai loiali clienti. Pasionatii de off-road si aventura nu lipsesc de la evenimentele anuale si ne sunt de un real ajutor. Si pentru ca anul acesta marea noutate este Jeep Gladiator, evenimentul este sub semnul sau. Pentru a celebra lansarea sa prezentam 6 concepte care cu siguranta vor atrage atentia clientilor”, a spus Tim Kuniskis, seful Jeep North America.

Aceste concepte beneficiaza de expertiza Mopar. Este vorba despre divizia Fiat Group Automobiles care se ocupă de furnizarea pieselor de schimb originale, a accesoriilor si a serviciilor dedicate intreţinerii autovehiculelor Fiat S.p.A si Chrysler Group LLC.

„Customizarea este una dintre prioritatile cllientilor Jeep. Cunoastem acest lucru si am dezvoltat pentru noul Gladiator peste 200 de piese si accesorii speciale”, a precizat Steve Beahm, seful Mopar si al Passenger Car Brands, FCA – North America. „Acest portofoliu beneficiaza de garantie si este rezultatul a sute de ore de dezvoltare si teste. Lucru care garanteaza increderea clientilor. La Easter Jeep Safari 2019 oferim doar o mica parte din oferta noastra. Sunt insa elemente menite sa ofere o imagine a efortului nostru”, a completat acesta.

Jeep Gladiator Wayout

Jeep Easter Safari 2019: 6 concepte pentru Gladiator jeep-gladiator-wayout-concept-1024x576Este versiunea dedicata pasionatilor de aventura off-road si iesiri in natura. Se distinge prin cortul auto de doua persoane care iti permite sa iti petreci noaptea in natura. In siguranta. Pentru ca asa cum spune inscriptia plasata pe geamul spate, „oamenii in sacii de dormit devin un delicios tacos”. Pentru ursi. La dispozitia clientilor este si un baldachin extensibil care te protejeaza de razele prea puternice ale soarelui. Iar dupa lasarea intunericului, de mare ajutor devin luminile LED.

Gladiator Wayout are o culoare speciala, Gator Green, jante de aliaj de 17 inch si anvelope MT de 37. Calitatile de aventurier sunt garantate de kit-ul de inaltare Jeep Performance Parts 2-inch, doua rezervoare de combustibil auxiliare. Ca si de sistem de aer comprimat ARB. Plus snorkel si troliu de 12.000 lb.

Jeep Gladiator Flatbill

Jeep Easter Safari 2019: 6 concepte pentru Gladiator jeep-flatbill-concept-1024x576

Un model conceput pentru fanii aventurilor in desert. Pe patru si doua roti, pentru ca este inspirat de spiritul motocrosului. Rezultatul este unul inconfundabil, din punctul de vedere al imaginii, iar pentru a marca legatura in bena au fost plasate doua motociclete. Iar aceasta a fost dotata cu o rampa care faciliteaza accesul si incarcarea.

Flatbill este dotat cu Dynatrac Pro-Rock 60 pe cele doua axe si un kit de inaltare personalizat de 4 inch marca Off-Road Evolution. Modelul are jante de 20 inch si anvelope de 40, o premiera pentru un Gladiator.

Jeep Gladiator M-715 Five-Quarter

 

Jeep Easter Safari 2019: 6 concepte pentru Gladiator jeep-m-715-five-quarter-concept-1024x576Versiunea este inspirata de versiunea militara M715 de la finele anilor ’60. Iar numele face referire la capacitatea modelului amintit de a transporta o incarcatura de 1,25 tone.

In noua formula, zona spate este realizata din fibra de carbon, iar „patul” este din aluminiu acoperit cu scanduri de lemn. Blocurile optice fata sunt HID cu elemente auxiliare LED, iar stopurile integreaza de asemenea elemente LED.

Pentru rezultate in off-road, modelul beneficiaza de axa frontala Dynatrac Pro-rock 60, iar cea spate este Dynatrac Pro-rock 80. Suspensiile au fost modificate pentru un plus de performanta, iar jantele de 20 inch cu beadlock au anvelope de 40 de inch. Sub capota a fost instalat un propulsor 6.2 V8 Hellcate supraalimentat care produce 700 CP.

Jeep Gladiator J6

Jeep Easter Safari 2019: 6 concepte pentru Gladiator jeep-j6-concept-1024x576

Jeep Gladiator este disponibil in versiunea de serie doar cu cabina cu patru usi. J6 Concept propune o versiune cu cabina simpla care aduce aminte de modelul Jeep Honcho din 1978.

Cabina mai scurta a condus la o crestere cu 12 inch a benei. „Patul” de incarcare este in culoarea caroseriei, pentru un plus de stil. Gladiator J6 beneficiaza si de un rollbar cu rampa de lumini LED.

Rotile de 17 inch cu bedlock sunt tot prototipuri si sunt „incaltate” cu anvelope de 37 de inch. Pentru o imagine mai „rea” s-a folosit si un kit de inaltare de 2 inch.

Jeep Gladiator JT Scrambler

Jeep Easter Safari 2019: 6 concepte pentru Gladiator jeep-jt-scrambler-concept-1024x576

Pana la momentul in care Jeep a decis sa numeasca pick-up-ul sau Gladiator, jurnalistii presupuneau ca se va numi Scrambler. Un nume care a fost folosit in anii ’80 de modelul care avea la baza versiunea CJ-7.

JT Scrambler arata precum masina de acum 3 decenii. Este dotat cu roti de 17 inch si anvelope de 37, kit de inaltare de doi inch, rollbar cu rampa de lumini LED.

Jeep Gladiator Gravity

Jeep Easter Safari 2019: 6 concepte pentru Gladiator jeep-gladiator-gravity-concept-1024x576Jeep Gladiator Gravity este gata sa escaladeze stancile. Este dotat cu kit de inaltare de 2 inch, roti de 17 si anvelope de 35. Ca si cu lumini LED suplimentare. Lampi de 7 inch pe spoilerul frontal si proiectoare de cinci pe montantul A.

Gladiator Gravity ofera o experienta deosebita si gratie usilor tubulare si a acoperisului special. In plus, parbrizul are prinderi speciale pentru a rezista in conditii de off-road extrem.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.