Jeep va avea un nou sef. Este vorba despre Christian Meunier, fostul boss al lui Infiniti. De precizat ca acesta, in varsta de 51 de ani, preluase functia in ianuarie.

Anterior, Jeep a fost supervizata de catre Mike Manley. Acesta ocupa insa din iulie, dupa decesul lui Sergio Marchionne, functia de CEO al Fiat Chrysler Automobiles. Iar Jeep avea nevoie de o persoana dedicata la conducere. Mai ales ca aceasta marca are ambitii mari.

In acest moment este in plin avant la nivel mondial, iar acest trend este de asteptat sa continue. Cu atat mai mult cu cat gama de produse devine mult mai ampla. Sosesc pick-up-ul Gladiator si Wrangler PHEV. In plus, renasc Wagoneer si Grand Wagoneer.

Jeep a ales un specialist in segmentul SUV

Meunier este un specialist in segmentul SUV. A lucrat deja pentru Ford, Land Rover, Nissan si Infiniti. Mai mult, si poate mai important pentru Jeep, a lucrat cu precadere in roluri legate de vanzari si marketing. Inclusiv ca VP pentru vanzari, marketing si segmentul operational la Nissan North America, sef al Nissan Canada. Sau, recent, sef al operatiunilor globale pentru Infiniti.

Jeep cauta gloria cu un nou sef! Jeep-bossPlanurile marcii sunt mari. Pentru SUV-urile Jeep, FCA investeste 4,5 miliarde de dolari. Sunt deja si planuri, asa cum am spus, legate de electrificare. Iar dupa cresteri constante ale volumului de vanzari, se vorbeste acum de tinte importante. Prima este cea a unui milion de unitati anual, iar apoi de a se ajunge pana la 3. Iar un specialist precum Meunier poate pune umarul in acest demers.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.