Jeep Adenture Day a fost, dupa cum v-am povestit deja, o lectie deschisa despre capabilitatile off road ale modelelor marcii. Si daca am vorbit despre sistemele de tractiune integrala, asa cum v-am promis, astazi ne indreptam atentia catre Trail Rated si Trailhawk.

Trail Rated

Emblema Trail Rated® garanteaza abilitatea de a performa in diferite conditii off-road. Este o confirmare a maiestriei modelelelor de a depasi obstacole in diverse conditii de teren si de vreme si este disponibila pentru toata gama Jeep. Este practic o asigurare ca odata urcat la volan poti naviga pe absolut orice fel de drum. Exista cinci elemente esentiale care asigura validarea modelelor ” Trail Rated ”. Evidentiate si de imaginile din filmul urmator.

TRACTIUNE. Aderenta este esentiala atunci cand te afli in off road. Ai nevoie ca fiecare roata sa poata oferi tractiunea necesara pentru deplasare. Sistemul 4×4 dezvoltat de Jeep se asigura ca anvelopa cu tractiune corespunzatoare primeste cuplul necesar atunci cand este nevoie.

TRECEREA PRIN VADURI DE APA. Sistemele electrice protejate si caroseria etansata, impreuna cu admisia de aer inaltata, te ajuta sa treci cursuri de apa sau zone indundate care sunt obstacole de netrecut pentru multa alte vehicule.

MANEVRABILITATE. Manevrabilitatea de exceptie iti permite sa te strecori sau sa treci peste diverse obstacole. Amintim, intre altele, zone cu pietre, busteni, ori locuri greu accesibile.

CURSA SUSPENSIEI. Care este secretul unui comportament flexibil in teren? Cursa mare a suspensiei. Cu cat cursa verticala a fiecarei roti este mai mare, cu atat va mentine mai bine contactul cu solul.

GARDA LA SOL. O garda la sol generoasa este cea care iti permite sa treci usor peste
obstacole si are trei componente: unghiul de atac, unghiul de degajare si unghiul ventral.

Jeep Adventure Day, despre Trail Rated si Trailhawk Jeep-Adevture-Day-2
Off road Trailhawk

Trailhawk este nivelul de echipare dedicat pentru off road. Este sinonim cu cele mai bune capacitati si performante 4×4 din toata gama. Este disponibila pentru Renegade, Compass, Cherokee si Grand Cherokee. Versiunile Trailhawk sunt de obicei dotate cu cele mai bune motorizari, transmisii si sunt dotate cu un tren de rulare 4×4 care poartă emblema ” Trail Rated”.

  • Garda la sol mărită
  • Unghiuri mari de atac și degajare
  • Spoilere cu design specific
  • Carlig roșu de remorcare posterior
  • Jante de 17 și anvelope cu profil special
  • Scuturi de protectie
  • Modul ROCK pentru Renegade sau Compass simuleaza blocarea diferentialelor prin intermediul sistemului electronic de tractiune
  • Modul ROCK pentru Cherokee
  • Active Drive Lock pentru Cherokee – ofera un diferential blocabil mecanic pentru puntea spate
  • Pe Cherokee este posibila setarea controlului vitezei de urcare a unei pante
  • Pe Grand Cherokee sunt oferite anvelope off road armate cu kevlar (265/60 R18 M+S)

Jeep Adventure Day, despre Trail Rated si Trailhawk Jeep-Adventure-Day-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.