Jeep si-a taiat partea leului in editia din acest an a Off Road Magazine Awards. Trei modele au primit premii in traditionala ancheta anuala.

La editia din acest an a anchetei au participat 38.500 de persoane. Acestia au fost invitati sa aleaga cele mai bune nume de pe piata dintre 185 de modele inscrise la 13 categorii. De mentionat ca Off Road Awards sunt organizate incepand cu 1982.

Wrangler si Renegade, prima pozitie in segment

Jeep Wrangler si-a trecut in cont prima pozitie in categoria Off-Roader A. Modelul a intrunit sufragiile a 31,9% dintre votanti, cu 3.1 procente mai mult decat al doilea clasat. Este pentru al saselea an la rand cand Wrangler isi trece in cont acest succes.

Pe de alta parte, Jeep Renegade a fost numit „Best Sub-Compact SUV” in categoria C. Si in cazul lui Renegade vorbim despre un succes care vine sa continue o serie mai veche. De altfel, acest model este la al cincilea an la rand in care se claseaza primul. Mai mult, cum categoria a fost infiintata chiar acum cinci ani, este neinvins la categoria sa. Lucru unic in analele anchetei amintite.

Grand Cherokee, al doilea in categoria sa

Jeep Grand Cherokee s-a clasat al doilea la sectiunea Luxury Off-Road din segmentul B. Trebuie spus insa ca modelul a fost cel mai bine clasat dintre cele importate in Germania.

In fine, noul Jeep Wrangler si-a mai trecut in cont un succes. Astfel, cititorii revistei l-au pus pe podiumul sectiunii „Newcomer” pentru al doilea an consecutiv.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.