Gladiator Jeep Camp

Gladiator, pick-up-ul Jeep, se va comercializa in Europa in 2020. Fanii marcii si cei interesati de acest model vor avea insa parte de un preview cu prilejul Jeep Camp 2019. Evenimentul va avea loc in perioada 12-14 iulie la San Martino di Castrozza.

Jeep Camp a ajuns la editia a sasea. Timp de trei zile, fanii Jeep vor putea pune la incercare modelele din gama actuala. Si nu oricum. Organizatorii au gandit trasee speciale, off-road, pentru a scoate in evidenta calitatile SUV-urilor. S-a folosit formatul Jeep Jamboree, cel care sta la baza a mai bine de 30 de evenimente desfasurate in fiecare an in diverse zone din SUA. In plus, seara sunt programate concerte, iar cei care vor veni cu familia, au la dispozitie si zone speciale dedicate copiilor.

Gladiator vine si cu propunerile Mopar

Lansarea lui Jeep Gladiator, modelul cu care marca revine in segmentul pick-up, va beneficia si de prezenta celor de la Mopar. Specialistii companiei vor prezenta gama de accesorii realizate special pentru acest model. Si nu numai.

Si aceasta pentru ca specialistii aftersales vor prezenta si o editie speciala Jeep Wrangler Rubicon 1941. Prezentata la Geneva, aceasta versiune 100% legala le-a permis celor de a Jeep Performance Parts sa scoata in evidenta calitatile off-road ale vehiculului. Un kit de inaltare de doi inch, snorkel, rock slidere, dar si elemente negre care contrasteaza cu galbenul caroseriei, dau versiunii capabilitati si o imagine superioara.

Editia speciala urmeaza sa fie comercializata din aceasta vara pe toate modelele diesel 2.2. Vor putea opta pentru aceasta solutie atat echiparea Sahara, cat si cea Sport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.