Ford Ranger Raptor pickup a fost zarit pe strazile din Statele Unite ale Americii.

Camionul surprins de publicatia off-road.com ar fi avut sub capota un motor diesel. Sursa in cauza speculeaza ca s-ar putea sa fie vorba despre un twin-turbo diesel, care produce 211 cai putere, fiind conectat la o cutie automata cu 10 trepte.

Versiunea fotografiata pe strazile din Michigan pare a fi una globala, dar e posibil ca pickup-ul destinat pentru off-road sa fie vandut si in America de Nord.

Si n-ar fi singurul indiciu ca Ford va vinde Ranger Raptor si pe taram american. Rager Raptor ar fi un rival perfect pentru Chevrolet Colorado ZR2 si Toyota Tacoma TRD Pro, iar aceasta perspectiva le surade, cu siguranta, celor de la Ford.

In Statele Unite ale Americii, Ranger vine echipat cu un motor cu patru cilindri de 2.3 litri, legat la o cutie automata cu 10 trece si care dezvolta 300 de cai putere.

Daca Ranger Raptor ar urma sa fie comercializat si in SUA, atunci ar putea veni insotit de acest motor. Exista insa si posibilitatea folosirii motorizarii de 2.7 litri V6 turbocharger, precum si un diesel.

Ranger Raptor are o suspensie ridicata, aripi mai largi, bare de protectie diferite si ceva cauciuc agresiv.

Mult asteptatul Ford Ranger Raptor, surprins in teste raptor1Mult asteptatul Ford Ranger Raptor, surprins in teste raptor2

Ford Ranger Raptor va fi disponibil pentru comenzi la sfarsitul acestui an, pentru inceput in Australia si Asia, iar preturile vor fi anuntate ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.