Cel mai important eveniment anual pentru entuziastii Jeep si Jeep Owners Group (JOG) va avea loc in perioada 13-15 iulie, in inima orasului Styria (Austria)in faimoul Red Bull Ring.
Trei zile pentru a trai aventuri interesante in stilul pur, autentic Jeep.
Noul Wrangler – descendentul direct al primului vehicul Jeep – va fi vedeta evenimentului si va fi disponibil pentru testarea in trasee dificile de off-road.
Linkul pentru inregistrare si programul complet al evenimentului sunt disponibile la adresa https://www.campjeep2018.com/ si pe canalele sociale si media oficiale Jeep.
Camp Jeep 2018 – cel mai mare si mai interesant eveniment al anului pentru Jeep Owners Group (JOG) si fanii marcii din intreaga Europa – va avea loc in Spielberg Arena la Red Bull Ring din Austria in perioada 13-15 iulie .

 

Locatia uimitoare va oferi un fundal perfect pentru intalnirile anuale, care va cuprinde un program plin de actiune si aventuri Jeep. Si vedeta principala a evenimentului din acest an va fi noul Jeep Wrangler.

 

Vizitatorii Camp Jeep vor putea testa capabilitatea de a face off-road a noului model in jurul unei serii de trasee special concepute si vor experimenta in primul rand cum modul in care se conduce pe sosea si dinamica de conducere imbunatatita il fac un vehicul ideal pentru utilizarea de zi cu zi.

 

A patra generatie a legendarului Wrangler este cel mai capabil de off-road de pana acum, multumita unei suite de tehnologii noi care, in functie de nivelul de echipare, include doua sisteme avansate 4×4, active si la cerere full-time – Command -Trac si Rock Trac – plus blocante electrice pentru puntea fata si spate Tru-Lock, diferential limitat ( LSD) Trac-Lok si deconectare sway-bar frontala electronica.

 

In plus fata de pilotii de drive test Wrangler, cei care participa la cea de-a cincea editie a Camp Jeep vor experimenta un program incarcat care include si sansa de a conduce vehiculul extraordinar de 6.2 litri V8 Grand Cherokee Trackhawk – cel mai puternic si mai rapid model Jeep vreodata – pe circuit.

 

Ei vor putea, de asemenea, sa testeze si alte modele din gama Jeep si sa-si puna propriile abilitati de teren pe teren, impreuna cu expertii Jeep din domeniul tehnic, invatand cateva trucuri extreme de-a lungul drumului.

 

Atmosfera incredibila a Jeep Jamboree-style va fi imbunatatita in continuare cu o serie de spectacole, muzica live, gratare si activitati pentru copii. Si totul urmeaza aceeasi formula castigatoare ca si traditia ‘stars-and-stripes’ de intalniri 4×4 care au loc in SUA, din California si Maine pana in Arizona si Tennessee, in fiecare an. Mai mult de 30 de astfel de intalniri ale familiei Jeep au loc in fiecare an, prima fiind tinuta in 1953 pe traseul legendar Rubicon pe muntii dintre California si Nevada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.