Detalii tehnice noi au aparut despre viitorul Defender. Model care urmeaza sa apara, se spune, in 2020.

Land Rover ii tine in priza pe fani si le ofera fotografilor sanse repetate sa surprinda masina. Ultimele au fost publicate recent si sunt realizate in zona Moab (Utah). Acolo unde a fost suspusa la teste alaturi de doua modele cu bune capacitati in off-road, Wrangler Rubicon si Mercedes-Benz Clasa G.

Detalii tehnice noi despre viitorul Defender! Land-Rover-Defender-Spy-Shots-9-1024x576
Defender preeia suspensiile pneumatice independente de la Discovery

In imagini au fost surprinse ambele versiuni de caroserie, cu doua si patru usi. Si, ca un facut (evident, glumim), s-au putut realiza instantanee care sa ofere detalii de ordin tehnic.

Astfel, jurnalistii americani afirma ca varianta cu doua usi se va vinde ca Defender 90. Si va avea si optiunea de soft top. Varianta cu patru usi urmeaza sa se vanda ca Defender 110. Aceeasi sursa precizeaza ca vom avea parte de un model cu arhitectura monococa din aluminiu. Si, dupa dimensiunile evacuarilor versiunii Defender 110, aceasta va avea sub capota un V8.

Detalii tehnice noi despre viitorul Defender! Land-Rover-Defender-Spy-Shots-2-1024x576In fine, va prelua de la Discovery si suspensiile pneumatice independente. Colegii de la Motor Trend se intreaba daca acestea vor oferi rezistenta dorita in off-road extrem. Insa, probabil, temerile lor sunt nefondate. Pana la urma Defender si-a croit un nume tocmai prin capacitatea si rezistenta sa in astfel de conditii. Or este greu de presupus ca Land Rover sa dea chix cu aceasta mult-asteptata generatie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.