Defender, modelul mult asteptat de fanii Land Rover, dar nu numai, se lanseaza maine. Conferinta de presa este programata la ora locala 10 (11 la noi).

In asteptarea evenimentului, Land Rover ne propune un nou teaser video cu acest model. Unul menit sa evidentieze atuurile lui Defender in off-road. Si ne precizeaza din nou ca dupa debutul oficial se deschid si listele de comenzi.

Primele exemplare urmeaza sa fie livrate la inceputul lui 2020. Reamintim, acest model va fi asamblat in cadrul fabricii din Nitra, Slovacia.

Materialele dedicate lui Defender le puteti citi aici.

Un Salon cu multi absenti

Salonul Auto de la Frankfurt nu face exceptie de la regula din ultima vreme. Unul dintre cele mai populare evenimente ale industriei auto, el se confrunta in ultima vreme cu un intens absenteism. Pentru ca marea majoritate a constructorilor au decis sa se reorienteze catre evenimente proprii si pe promovare online. Si isi reduc participarile la marile manifestari internationale de gen.

Potrivit colegilor de la Automobilwoche, 22 de nume grele au spus „pas” Salonului de la Frankfurt. In primul rand notam companiile din zona francofona. Care prefera sa-si programeze lansarile in anii pari, la Paris. Astfel ca nu avem Renault, dar nici Nissan, Dacia si Mitsubishi, colegii de Alianta. Pe lista marilor abesnti mai figureaza Alpine, Aston Martin, Cadillac, Citroën, Chevrolet, DS, Mazda, Peugeot, Rolls-Royce, Toyota sau Volvo.

Pe de alta parte, daca, evident, constructorii germani nu lipsesc, ei si-au redus suprafata standurilor. Si, implicit, sumele cheltuite cu prezenta la acest eveniment, care sunt direct proportionale cu acest factor.

Presa germana scrie ca BMW si-a redus la un sfert bugetul comparativ cu prezenta la ultima editie de la Frankfurt, cea din 2019. Astfel, potrivit surselor amintite, bavarezii vor cheltui doar 6 milioane euro, fata 25 milioane euro. Iar pentru a ajunge la o astfel de suma, si-a redus suprafata de expunere sub nivelul la care gaseam Opel atunci (3.200 mp). Mai exact, 3.000 de mp, fata de 11.000 mp, va masura standul BMW.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.