Defender se pregateste sa revina pe piata. Legendarul model Land Rover urmeaza sa apara in a doua jumatate a anului, comercializarea urmand sa demareze in 2020.

Pana atunci, asa cum v-am prezentat in ultimele luni, Defender este supus unor teste intensive. Ultimele s-au derulat in Rezervatia Borana din Kenya. A fost un proiect comun cu o organizatie non-profit, Tusk Trust. Astfel ca, pe langa verificarea capacitatilor masinii, reprezentantii organizatiei si-au facut treaba, monitorizand animalele salbatice din rezervatie.

Defender, peste 1,2 milioane kilometri de teste extreme Defender-17-1024x683
Defender, teste extreme

„Am reusit sa colectam informatii esentiale. Si aceasta cu ajutorul partenerilor din cadrul Tusk Trust, pentru ca Rezervatia Borana include regiuni greu accesibile, care au pus la incercare noul Defender”, a precizat un reprezentant Land Rover. Trebuie precizat ca zona are o suprafata de 14.000 de hectare. Masinile au fost folosite pentru a transporta provizii in regiunile greu accesibile.

Calculele celor de la Land Rover arata ca modelul a depasit 1,2 milioane de kilometri de teste in conditii extreme. Modelul a fost verificat in zone aride, cu mult praf si temperaturi de peste 50 grade Celsius, dar si la minus 40, in nordul Europei. Noul Defender, proiectat a Gaydon, urmeaza sa fie asamblat in Slovacia, la Nitra.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.