Defender se pregateste pentru o noua generatie. Insa si posesorii versiunilor anterioare au parte de o veste buna. Land Rover Classic propune un program de upgrade pentru modelele produse intre 1994 si 2016. Sursa de inspiratie este exclusivul Defender Works V8.

Defender Suspension Upgrade Kit

Defender 1994-2016? Surpriza de la Land Rover Classic! Defender-classic-3-200x300Jante noi de aliaj, de 18 inch, modelul Sawtooth, pentru orice automobil aparut dupa cel cu cod VIN LA930456 din 30 aprilie 1993. Cu aceasta debuteaza lista. Apoi, pentru orice automobil in caroserie 90 sau 110 si derivatele acestora este disponibil Defender Suspension Upgrade Kit. Care propune o suspensie cu un set-up unic, adaptat pentru dinamica on road si confort. Plus arcuri si amortizoare revizuite, bare anti ruliu si alte componente anexe cu un tuning unic.

Defender Handling Upgrade Kit

Pachetul este disponibil tot pentru modelele produse incepand cu 2007. Si mai adauga pe lista deja amintita elemente preluate de la versiunea Works V8. Este vorba despre discurile de frana, etrierii si placutele. rintre acestea se numara discurile de frana, etrierii si placutele, jantele de 18 inci si suspensia anterior mentionata.

Defender Classic Works Upgrade Kit

Ultima optiune este dedicata modelelor de dupa 2012 cu motor 2.2 TDCi. Aceasta pune langa pachetele deja amintite, anvelope de inalta performanta care se potrivesc cu noile jante. Plus, dupa cum spune si numele, un upgrade al propulsorului. Gratie caruia puterea creste cu 40 CP, pana la 162, iar cuplul are valoarea de 463 Nm. Gratie acestei modificari, viteza maxima ajunge la 170 km/h.

Foarte important, componentele beneficiaza de standardele impuse de Defender Works V8. Pe de alta parte, emisiile de CO2 corespund acelorasi standarde comerciale EU5 N1 ca si standardul TDCi de 2.2 litri, cu pastrarea sistemelor de control a emisiilor pe care le avea.

Ce trebuie sa faci?

Defender 1994-2016? Surpriza de la Land Rover Classic! Defender-classic-4

Classic Works Upgrade Kit propune si cateva elemente de identificare pe aripile din fata. Programul presupune colectarea masinii de la client, verificare tehnica, efectuarea modificarilor, certificat de proprietate. Plus un tur la sediile Land Rover Classic din Marea Britanie sau din Essen, Germania.

Defender 1994-2016? Surpriza de la Land Rover Classic! Defender-classic-5

Daca doriti doar jantele, kitul de suspensie si pachetul Handling, puteti apela la dealerii locali. In cazul lui Classic Works Upgrade Kit trebuie sa ajungeti la centrele Land Rover Classic. Pe care trebuie sa le contactati si pentru kit-ul de jante si anvelope, pentru ca doar ei le distribuie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.