Dakar 2019

Dakar 2019 a programat runda cu numarul 9. Una in care Al-Attiyah a facut un pas mare catre victorie.

Pilotul din Qatar si-a trecut in cont victoria cu numarul 3 in 2019 si are peste 51 de minute avans in fata celui de-al doilea clasat. Sosit al doilea, Nani Roma ocupa aceeasi pozitie si in ierarhia generala, urmat de Loeb.

La categoria moto, marea majoritate a protagonistilor au avut o zi fara probleme. De altfel, nici nu si-au asumat riscuri, astfek ca succesul i-a evenit lui Michael Metge. Toby Price este lider, urmat la doar 1:02 de Quintanilla. Pe trei este Walkner, la 6:35. In replica, sperantele lui Adrien Van Beveren de a ajunge la Lima s-au risipit. Acesta a abandonat cu 16 kilometri inainte de finis din pricina defectarii motorului.

Nicolás Cavigliasso n-a mai fortat si i-a permis lui Manuel Andújar sa-si treaca in cont victoria de etapa. Cavigliasso este insa lider detasat al categoriei Quad. Si „Chaleco” López si-a consolidat pozitia de lider inaintea ultimei etape. El a terminat al treilea la SxS, la 11 minute de Reinaldo Varela. In fine, in disputa camioanelor, Eduard Nikolayev a iesit la rampa la momentul potrivit si l-a detronat pe Dmitry Sotnikov, redevenind lider.

Dakar 2019- Statistica zilei

1. Numarul de minute dintre Toby Price si al doilea clasat in ierarhia moto. O diferenta incredibil de mica dupa 5.182 km si care promite o batalie epica in ultima etapa.

Stiati ca…

Michael Metge si-a trecut in cont primul succes de etapa in sase participari in Dakar. O performanta extraordinara pentru pilotul din Nimes recrutat initial de Honda si care alearga acum pentru Sherco.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.