Dacia Duster se bucura de un imens succes in Franta. Astfel ca, duminica, la a 11-a editie a Marelui Picnic Dacia, a primit o editie pentru colectionari. Este vorba despre Duster Black Collector.

Peste 10.000 de fani ai marcii au participat la evenimentul derulat la Chaalis Abbey de langa Paris. Iar constructorule le-a oferit aceasta supriza. O versiune despre care spune ca este un „aventurier cu stil”.

Duster Black Collector este bazat pe nivelul de echipare Prestige, are o caroserie vopsita in negru metalic si beneficiaza de sistem audio Focal. In plus, intre dotari figureaza camera multi-view si ecranul multimedia compatibil cu sistemele Apple CarPlay și Android Auto.

500 de exemplare. Dar intr-o singura tara!

Editia speciala este disponibila exclusiv in configuratie 4×2. Motorizarea aleasa este cea cu unitatea 1.3 TCe care ofera 130 CP.

Potrivit oficialilor marcii, Duster Black Collector urmeaza sa apara pe piata in septembrie. Vor exista numai 500 de exemplare. Acestea sunt insa rezervate exclusiv pietei din Franta. Iar clientii au posibilitatea sa faca rezervari online. Astfel ca Dacia incearca sa vada cum sta si la capitolul penetrabilitate on-line.

Dincolo de Duster Black Collector, participantii la eveniment au putut testa gama Dacia Duster 4×4. Au avut, ca de fiecare data, si un concurs „vanatoare” de comori. Ca si, pentru cei mici, dar si cei mari, un show Dacia Talents. La care invitat special a fost cantareata franceza Jenifer. Care face parte si din juriul show-urilor TV The Voice si The Voice Kids. Concursuri prezente si pe piata media din Romania.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.