concept Volkswagen Tarok

Conceptul VW Tarok a debutat in Brazilia in noiembrie anul trecut, la Salonul Auto de la Sau Paolo. Interesul pe care l-a generat i-a determinat pe germani sa anunte ca-l vor lansa in productie.

Clasificat ca un pick-up compact, acesta dispune de un motor de 1.4 litri in 4 cilindri cu un turbocompresor. Acesta produce 147 CP (110 kilowati), care transmite puterea tuturor celor patru roti printr-o cutie de viteze automata cu sase trepte.

VW Tarok, cu sistem 4Motion

Tarok foloseste un sistem 4Motion cu diferite setari pentru o serie de conditii. VW spune ca are un unghi de atac de 60,4 cm, un unghi de degajare de 67 cm si o garda la sol de 24,3 cm.

Conceptul VW Tarok - pick-up compact pentru productie volkswagen-tarok-concept-6Lucrul interesant despre conceptul VW Tarok este totusi bena si interiorul configurabil. Similar cu Chevrolet Avalanche din trecut, bena de 122 cm poate fi extinsa. Prin deschiderea unui panou si plierea locurilor din spate ajunge la 183 cm.

Desi Tarok este un concept din punct de vedere tehnic, acesta beneficiaza de platforma existenta MQB a VW, iar producatorul de automobile a confirmat deja ca va intra in productie in aproape aceeasi forma pe care o vedeti aici.

Conceptul VW Tarok - pick-up compact pentru productie volkswagen-tarok-concept-4Conceptul VW Tarok - pick-up compact pentru productie volkswagen-tarok-concept-3Conceptul VW Tarok - pick-up compact pentru productie volkswagen-tarok-concept-2Conceptul VW Tarok - pick-up compact pentru productie volkswagen-tarok-conceptConceptul VW Tarok - pick-up compact pentru productie volkswagen-tarok-concept-5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.