CORB Adventure Days powered by SsangYong, etapa care incepe toamna si se termina iarna.
Etapa a 8-a din Campionatul National de Off Road (ultima etapa de anul acesta), va avea loc in perioada 29 nov – 02 dec si este organizata de Club Off Road Bucuresti (CORB44), in parteneriat cu Primaria Municipiului Targoviste, Institutia Prefectului Dambovita, Consiliul Judetean Dambovita si Regia Nationala Romsilva.
CORB Adventure Days powered by SsangYong se va desfasura pe durata a 3 zile in Targoviste si imprejurimile sale. Etapa de anul acesta va fi organizata pentru 4 clase: Standard, Open, Extrem si Hobby. Ultima dintre ele este cea mai nou clasa si se adreseaza amatorilor de off road dar fara licenta sportiva. Pentru a participa la aceasta clasa, sportivii trebuie sa aiba experienta in condus si sa posede o masina de teren echipata minim pentru off road usor.
Startul oficial al competitiei va avea loc vineri dimineata incepand cu ora 9, din parcarea amenajata de pe str. Stelea (in spatele hotelului Valahia). Ruta concursului pentru primele doua zile va fi pe raza comunelor Sotanga, Vulcana Pandele, Vulcana Bai si Vulcana de Sus. Startul in concurs va fi din comuna Sotanga.
Pentru primele doua zile de concurs, lungimea traseului va fi diferita de la clasa la clasa. Pentru clasa Extrem, sportivii vor avea de parcurs 50 km pe zi, Open 70 km pe zi si Standard 120 km. Sportivii clasei Hobby vor avea in prima zi 120 km de parcurs, iar in a 2-a zi 30 km plus o proba speciala. Ruta traseelor este adaptata fiecarei clase in parte.
Trialul va avea loc duminica 2 decembrie, incapand cu ora 10, in zona situata intre benzinaria Mol (de la iesirea spre Pucioasa) si complexul Rezidential Class Park (str. Mihai Bravu nr.1, Targoviste). Trialul urban este proba spectaculoasa ce poate fi urmarita live de spectatori.
Festivitatea de premiere va avea loc la finalul trialului, in aceeasi locatie.

Multumim tuturor sponsorilor si partenerilor nostri!
Sponsori: EJOT, Generali Asigurari, Karcher Romania, Ford Trucks, Cefin Trucks, Kaufland Romania, Skullcandy Romania, Nokian by Vianor, Motul, Weider Nutrition, Matra Systems, Class Park, BeautyOne si Connect Promotion.
Media: MDI Tv & Kiss FM.
Parteneri: Ministerul Mediului si Padurilor, Regia Nationala a Padurilor – Romsilva, Inspectoratul pentru Situatii de Urgente Dambovita, Jandarmeria Dambovita, Directia Judeteana Dambovita si a Municipiului . Targoviste de Politie Circulatie.

Va asteptam alaturi de noi!

Program

Vineri, 30 noiembrie 2018– ziua 1 concurs
09:30-startul oficial (str Stelea – in spatele Hotelului Valahia)
16:00-finish ziua 1 de concurs (intoarcere in str Stelea)

Sambata, 01 decembrie 2018 – ziua 2 concurs
09:00-pornire in coloana (din str Stelea)
16:00-finish ziua 2 de concurs

Duminica, 02 decembrie 2018 – ziua 3 concurs (Trial)
09:oo-deplasare in coloana de la Hotel Valahia (str Stelea)
10:00-start Trial (terenul aflat intre benzinaria Mol – iesirea dinspre Pucioasa & complexul residential Class Park)
14:00-terminarea Trialului (estimare)
14:30 – Festivitatea de Premiere

Vezi aici calendarul competitional FRAS

Comunicat remis Best Ride

 

Ultima etapa din Campionatul National de Off Road, la Targoviste Poster-corb

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.