Având în portofoliu modele 4×4 legendare, Suzuki începe sezonul de off road ca sponsor al Cupei Sighișoara, prima etapă din Campionatul Național de Off Road, programată în perioada 7 – 10 aprilie 2016.
Orice model Suzuki este creat pentru a oferi un stil de viaţă. Iar această ideologie este perfect reflectată în pasiunea pentru off road pe care posesorii de modele Suzuki 4×4 o descoperă graţie abilităţilor maşinilor.
Și pentru că ieșirea în off road face parte din ADN-ul mărcii, Suzuki va susține și în 2016 o serie de competiții de off-road din România, prima dintre ele urmând a se desfășura chiar în acest weekend la Sighișoara.

Suzuki România începe un nou sezon în off road Suzuki-JImny-258x300

Programată în perioada 7 – 10 aprilie, Cupa Sighișoara deschide noul sezon din Campionatul Național de Off Road, iar concurenții se vor întrece la clasele Standard, Open și Extrem.
Organizată de Off-Road Club Sighișoara, prima etapă a sezonului este una dintre cele mai spectaculoase din campionat, iar dincolo de latura spectaculoasă a acestui sport, clubul îşi propune să menţină şi să cultive spiritul de fair play, respectul pentru mediul înconjurător şi dragostea pentru natură.

“Cupa Sighișoara a ajuns la ediția a opta și este una de tradiție pentru pasionații de off road, așa cum este și implicarea Suzuki România în acest gen de competiții. Modelele mărcii și-au creat un renume printre pasionații de automobile 4×4 și tocmai de aceea vom avea încă un sezon în care vom fi alături de cele mai spectaculoase evenimente de off road din România”, a spus Alin Radu, director Suzuki România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.