CLR X7 este proiectul atelierului german de tuning LUMMA Design pentru BMW X7. Si, anunta nemtii, o sa fie rival pentru Lamborghini Urus.

Dezvoltarea programului este deja in plina desfasurare. Mai mult, avem deja si primele imagini digitale cu noul bolid., iar primele imagini digitale cu noul look au fost deja facute publice.

Zona frontala, complet reproiectata

Designerii LUMMA au reproiectat complet zona frontala a masinii. Au dotat-o cu prize de aer mai mari si un nou splitter. Gratie acestora, dinamismul are o alta anvergura. In plus, alaturi de capota complet noua, realizata din fibra de carbon, avem de-a face nu doar cu un plus estetic, ci si de un upgrade functional. Caci a fost optimizata alimentarea cu aer rece a compartimentului motorului.

CLR X7 beneficiaza si de bosaje noi, care adauga un plus de 50 de mm pe fiecare parte. Evident, se amplifica ideea de latime. Iar in zona spate, au fost dezvoltate noi elemente aerodinamice din fibra de carbon. In plus, modelul a primit o bara de protectie noua, care integreaza difuzorul. Ca si un nou sistem de evacuare sport, din otel inoxidabil. Cu patru terminatii generoase, da cate 100 mm diametru fiecare.

CLR X7, rivalul LUMMA pentru Urus CLR-X7-LUMMA-1
Puterea urca la 680 de cai

LUMMA a umblat si la latura tehnica. A optimizat electronica propulsorului V8 twin-turbo de 4.4 litri care oferea 462 CP si 950 Nm. Si, impreuna cu upgrade-ul evacuarii, a fost obtinuta o putere de 680 de cai. Ceea ce inseamna un plus la capitolul acceleratie (standard este 5,4 secunde), valoarea urmand sa fie comunicata. Mai mult, nu este exclus ca si viteza maxima sa nu mai fie limitata la 250 km/h.

CLR X7 beneficiaza de jante LUMMA CLR 24 RS din aliaj, care masoara 10×24 inch pe puntea fata si 13×24 inch pe puntea spate. Anvelopele ultraperformante au o latime de  295, respectiv 355 mm respectiv. Exista si o alta varianta, cu jante de 23 inch, LUMMA LR, din aluminiu. Care au nevoie de flanse distantiere pentru a se potrivi cu nua latime a caroseriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.