Chevy Silverado a primit o versiune off-road pentru seria Best in the Desert Racing. Iar presa americana speculeaza ca este vorba despre primii pasi catre Silverado ZR2. Un rival pentru Ford Raptor.

Pentru Chevy nu ar reprezenta o supriza. Pentru ca a mai testat in competitii versiuni care au intrat ulterior in productia de serie. Un exemplu este Colorado ZR2 Bison. A „alergat” intial in editia 2017 a seriei Best in the Desert Racing, pentru ac un an mai tarziu sa ajung in showroom-uri. Si, spun jurnalistii americani, povestea pare sa se repete cu modelul care isi va face aparitia in premiera la Laughlin Desert Classic.

Chevy Silverado este gata pentru ZR2? Chevy-Silverado-off-road-1
Gata de productie

Modelul Chevy Silverado pregatit pentru competitii va concura la clasa 1200 Stock. Una care permite schimbari doar in ceea ce priveste suspensiile si protectia suplimentara. Plus, dotarea cu echipamente menite sa asigure siguranta in curse. Fapt care intareste si mai mult ideea ca avem de-a face cu un model gata sa intre in productie.

In cazul de fata, Chevy a decis sa doteze modelul cu protectii pentru amortizoare, scut pentru diferential spate, cutie de transfer si cea de viteze. Plus un alt scut fata si roti pentru off-road de 35 de inch. In plus, vorbim despre suspensii cu cursa lunga si un set de amortizoare prototip, Multimatic Dynamic Suspensions Spool Valve (DSSVTM). Acestea si-au dovedit deja eficienta in cazul lui Colorado ZR2.

Chevy Silverado este gata pentru ZR2? Chevy-Silverado-off-road-2

„Intrecerile de off-road supun vehiculele la incercari deosebite. O singura cursa iti poate oferi mai multe obstacole si incercari decat cele pe care le gasesti in teste in ani de zile. Este motivul pentru care consideram ca participarea la competitii ne ofera sansa de a testa cel mai bine noile componente. Ceea ce aflam aici se va regasi in viitorarele proiecte GM Defense. Ca si in accesoriile si componentele de performanta ale modelelor noastre”, a declarat Mark Dickens. Cel care este inginer-sef pentru programele speciale ale lui Chevy. Fie ca vorbim despre cele din sport, ori cele guvernamentale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.