BMW X6 se pregateste pentru intalnirea cu publicul cu o noua generatie. Si avem deja primele imagini, care au fost oferite de catre AutoBlog Olanda.

Stilistic vorbind, avem ceva noutati. Bara frontala este mai agresiva si este completata de prize de aer de mai mari dimensiuni. Si grila radiatorului este mai ampla. Farurile in schimb sunt mai inguste decat cele ale actualului model.

BMW X6 pregatit pentru lansarea noii generatii BMW-X6-2

Zona posterioara a noul BMW X6 este definita de acoperisul care „plonjeaza” mai puternic. Observam si doua spoilere, unul pe marginea capacului portbagajului, iar celalalt deasupra lunetei. Ca si stopurile care amintesc de noua familie de modele Seria 8.

Interiorul de la X5?

Exemplarul prezentat de jurnalistii olandezi pare sa fie un M50. Afirmam acest lucru pe baza kitului aerodinamic exterior, jantelor specifice, dar si a prizelor de aer laterale.

BMW X6 pregatit pentru lansarea noii generatii BMW-X6

Deocamdata nu exista si imagini cu interiorul. Exista insa informatii ca noul X6 va prelua elementele care caracterizeaza noul X5, cu cele doua monitoare digitale amplasate in fata soferului. De altfel, tot de la acel model, noul BMW X6 va prelua si gama de motorizari. Ca si elementele de asistare ale soferului si pentru siguranta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.