Bentayga Design Series

Bentayga Design Series este propunerea celor de la Bentley pentru clientii care vor mai mult de la masina lor. Modificarile vizeaza, asa cum spune numele, doar latura stilistica.

Evident, de proiect s-a ocupat divizia Mulliner. Editia speciala este dezvoltata doar pentru motorizarea V8 pe benzina. Propulsorul lui Bentayga are o capacitate de 4 litri, ofera 550 CP si un cuplu maxim de 770 Nm. Transmisia este automata cu 8 rapoarte.

Bentayga Design Series, pentru clienti speciali Bentayga-Design-Series-1-1024x576Bentayga Design Series, accesorii speciale

La exterior, Bentley Bentayga Design Series beneficiaza de un spoiler in culoarea caroseriei. Terminatiile evacuarii sunt negre, iar la capitolul jante a fost ales modelul Mulliner Paragon cu sapte spite. In plus, acestea au o culoare speciala, Palladium Grey.

Bentayga Design Series, pentru clienti speciali Bentayga-Design-Series-2-1024x768Habitaclul este in doua nuante. Clientii pot opta dintr-o paleta de patru culori speciale, Box Red, Orange, Mulliner White si Klein Blue. Regasim in plus un ceas Breitling amplasat central, pedalier sport din aliaj si accesorii din fibra de carbon. Pe scaunele imbracate in piele este plasata inscriptia Design Series. Logo-ul mai este prezent pe usi si pe praguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.