Audi Sport, divizia de performanta a marcii germane, a anuntat ca va lansa 6 noi modele RS pana la finele anului. Intre acestea se vor regasi si 3 SUV-uri.

Anuntul a fost insotit de o imagine teaser. Una in care modelele sunt ascunse de o „umbra”. Cu toate acestea, siluetele lor ne indica exemplarele care vor beneficia de varianta RS.

Astfel, Q3 si Q3 Sportback, prezente chiar in centrul imaginii, sunt intre modelele alese. Potrivit informatiilor din interiorul companiei acestea vor avea sub capota un motor 2.5 turbo cu cinci cilindri. In ceea ce priveste puterea, se vorbeste de o valoare minima de 400 de cai.

Ramanand la segmentul SUV, si noul Q8 va avea parte de o declinare RS. Despre aceasta nu au rasuflat informatii pana acum. Cu exceptia faptului ca inca din 2017 s-a vorbit despre o astfel de varianta. Asa ca nu putem decat sa va spunem ca se speculeaza ca va beneficia de aceeasi propulsie ca si noile RS 6/RS 7.

Cine mai primeste versiuni RS in 2019

Iesind din zona RS, avem si alte modele care vor primi versiuni Audi Sport. Este vorba despre noile Audi RS 7 Sportback si RS 6 Avant. Despre primul se stia ca va intra in „familia” RS. Pentru ca a fost fotografiat la teste inca din 2017. Si s-a scris ca urmeaza sa primeasca sub capota o unitate V8 twin-turbo. Cu o putere de minimum 600 CP.

In plus, despre RS7 Sportback se spune ca va avea si o versiune hibrida. Una care ar urma sa aiba o putere de 700 CP. De altfel s-a si vorbit despre faptul ca aceasta va fi mai puternica decat Porsche Panamera Turbo S E-hybrid.

In fine, ultimul model este Audi RS 4 Avant facelift. Familia din care face parte primul a fost deja actualizata. Cel mai probabil masina isi va pastra deja celebrul V6 twin-turbo de 2.9 litri cu ai sai 450 de CP.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.