Audi AI:Trail Quattro este conceptul pe care compania de la Ingolstadt il va propune la Frankfurt. Un model care isi propune sa arate viitorul in domeniul SUV-urilor electrice de off-road. Autonome, lucru relevat si de particula AI din nume.

Audi nu a oferit prea multe detalii. S-a rezumat sa ne spuna este al patrulea concept al germanilor din gama AI, dupa Aicon, Elaine si Me. Nici in ceea ce priveste designul nu sunt prea multe lucruri relevate.

Un SUV cu forta

Acest prim teaser ne prezinta Audi AI:Trail Quattro din zona laterala. Aceasta ne arata ca va beneficia de roti „impinse” la extreme, jante de mari dimensiuni. Remarcam si faptul ca nu exista bare de protectie. Ceea ce inseamna ca inginerii de la Audi s-au gandit sa nu altereze unghiul de atac si de degajare. Sprijin pentru traseele cu denivelari ample sau cu bolovani.

Altfel, Ai:Trail va beneficia de avnatajul flexibilitatii pe care o ofera modelele electrice. Ne referim la faptul ca spatiul pentru pasageri si cel cargo ocupa aproape intreaga lungime a masinii. De altfel, masina, cu forme patratoase, este lipsita de traditionala capota care gazduieste motorul.

Tractiune integrala

La Frankfurt probabil ca vom afla si detalii referitoare la platforma tehnica. Pentru moment, singurul indiciu este oferit de faptul ca in nume exista si particula Quattro. Si anume ca vom avea doua motoare electrice, cate unul pentru fiecare punte, astfel incat sa se obtina tractiune integrala.

Tot numele, mai exact particula AI, ne releva faptul ca modelul va beneficia de numeroase sisteme de asistenta si sisteme autonome. Plus alte elemente tehnice. Cei care-si doresc, totusi, masini cu un aer „normal”, spera ca va avea volan clasic. Caci, sa ne amintim, AIcon, prezentat la ultimul Salon Auto de la Frankfurt, nu-l avea. Ramane insa sa vedem in septembrie, atunci cand il vom cunoaste la evenimentul din Germania.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.