Aston Martin a confirmat faptul ca modelul sau SUV, DBX, urmeaza sa fie lansat in luna decembrie. Mai mult, oficialii marcii precizeaza ca primele livrari se vor face in iunie 2020. Iar cei care vor sa fie intre primii care il conduc, pot deja sa il comande.

Dupa cum v-am anuntat deja, modelul SUV al lui Aston Martin se va produce in Marea Britanie. Mai precis, in Tara Galilor, la St.Athan, intr-o facilitate deschisa in acest an. Una in care vor lucra 750 de persoane. In plus, alte 3.000 vor asigura componentele si urmeaza sa fie angajate in business-uri locale adiacente.

Uzina de la St.Athan este gazduita de un teren de 36 de hectare care a apartinut Ministerului Apararii din Marea Britanie. Tot aici urmeaza sa fie produse, alaturi de DBX, mai multe modele, intre care si Rapid E. Ca si modelul Lagonda, electric.

Prototipurile pre-serie deja testate

Prototipurile pre-serie Aston Martin DBX sunt realizate la St.Athan de o echipa care numara acum 200 de persoane. Testele, dupa cum precizam recent, au obiective clare. Inginerul sef Aston Martin a fost cel care a oferit detalii. DBX trebuie sa aiba caracterul coupeului DB11. Apoi sa fie mai performant decat noul Porsche Cayenne Turbo. Iar oficialii companiei ne-au anuntat deja ca este un tel bifat. Dupa cum, sustin si ca masina se bate din punctul de vedere al manevrabilitatii cu modelele BMW.

Nu este de mirare ca telurile sunt inalte. A fost cel mai mare proiect din istoria companiei din punctul de vedere al investitiei. Cu ce rezultate, urmeaza sa aflam. In decembrie, atunci cand este prevazuta lansarea modelului SUV Aston Martin. Si vom afla datele oficiale. Iar apoi, cu prilejul testelor de presa. Dar mai ales, din vara lui 2020 incolo, cand vom vedea care este feedback-ul clientilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.