Falken furnizeaza pentru actuala generatie Porsche Macan anvelope care au fost aprobate de producator, pentru montarea in fabrica. Este vorba despre versiuni SUV ale modelului AZENIS FK510. Sunt disponibile variantele 235/60R18 si 255/55R18. Ambele au simbolul “W” (pana la 270 km/h) si index de incarcare 103, respectiv 105.

Modelul AZENIS FK510 este varful de gama Falken. De mentionat ca el a fost disponibil si in versiunea pentru SUV inca din 2017. Cu un design inovator al carcasei, anvelopele AZENIS FK510 SUV asigura un comportament directional precis si mult rafinament in condus. Acestea sunt evidente in nivelul mare de confort in deplasare si caracteristicile dinamice bine echilibrate.

Porsche Macan este un automobil creat pentru soferii sportivi care vor beneficia din plin de abilitatile acestor anvelope. Tehnologia ACP (Adaptive Constant Pressure) utilizata in cazul benzii de rulare imbunatateste performantele la franare, stabilitatea directionala si caracteristicile dinamice.

Anvelope Falken pentru Porsche Macan Porsche-Macan
Falken AZENIS FK510, franare excelenta pe suprafete ude

Iar la toate acestea se adauga caracteristicile excelente de franare pe suprafete ude, precum si durata mare de utilizare a anvelopelor AZENIS FK510 SUV. Prin utilizarea tehnologiei de design 4D NANO, inginerii Falken au reusit sa creeze o compozitie inovatoare pentru seria FK510 care, in afara de gradul mare de aderenta ofera si o rezistenta mai buna la uzura.

“Prin introducerea acestor anvelope, am continuat sa implementam strategia noastra de a oferi in mod constant o gama extinsa de anvelope in segmentele profitabile si in plina crestere ale pietei,” explica Christian Stolting, key account manager OE la Falken Tyre Europe GmbH. “Faptul ca am obtinut aprobarea pentru montarea anvelopelor pe Porsche Macan nu face doar sa confirme aceasta strategie, dar spune foarte multe si despre calitatea anvelopelor noastre. Sa furnizam companiei Porsche anvelopele noastre reprezinta chiar si un mic premiu pentur compania noastra!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.